img_2873_1000px

När du känner dig i behov av en behandlande och avkopplande massage har du kommit till rätt ställe! Våra massörer Maria, Henrik och Lina jobbar med djupgående massage och behandlar dina ömma, spända, och korta muskler.  Vi har många kunder som kommer regelbundet var 3e var 4e vecka i behandlande och förebyggande syfte.

 

Vi erbjuder:

– Klassisk svensk massage (35, 45 eller 55 min)
Djupgående och avslappnande massage.
Detta är en av de mest kända massageformen i världen just för att behandlingen löser upp lättare muskelspänningar och för att öka cirkulationen.  Även en avslappnande massage för både kropp och själ.

– Aromamassage (35, 45 eller 55 min)
Är till för dig som söker en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en känsla av lugn och härlig energi. Aromamassage ökar cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.

– Idrottsmassage med töjning (35, 45 el. 55 min)
Svensk klassisk massage i grunden med djupgående massage och töjning av muskulaturen som löser upp kraftigare muskelspänningar.

– Triggerpunktsmassage (35, 45 eller 55 min)
Djupgående massage där vi fokuserar på musklernas triggerpunker vid tex domningar i armar och spänningshuvudvärk.

– Vad & fotmassage (20 min)
Har du problem med spända vader som blir vätskefyllda? eller är du löpare som belastar dina vader mycket? Är du ofta trött och öm i dina fötter? Då är denna behandling perfekt för dig!

– Ansiktsmassage  (20 min)
En ljuvlig avslappnande stund med lugn och mjuk massage över hela ditt huvud och ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen.

 

Avbokning

Om du är i behov av att ändra din bokning  hos någon av våra massörer är det viktigt att du ringer minst 4 timmar innan din bokade tid för att undvika att bli betalningsskyldig. En faktura på behandlingens kostnad kr+50 kr i faktureringsavgift skickas hem till dig vid för sen avbokning. (avbokning via mail är ej gilitigt)

Bokning och avbokning sker via telefonnummer 0911-310 50

Priser

  • Helkropp, ca 55 min – 605 kr
  • Halvkropp, ca 35 min/ 45  min – 425 kr/525 kr
  • Sittande vad/fot eller ansiktsmassage, 20 min – 265 kr
  • 5-kort a´ 35 min massage 1975 kr