img_2748_1000px

Personlig träning

Saknar du motivationen? Eller behöver du professionell expertis när det gäller träningsupplägg?

Vår personal har hög kompetens inom detta område och hjälper dig att nå dina mål.  Genom att ha en personlig tränare blir träningen både roligare och mer effektiv. Det är en motivationshöjning med en personlig tränare som hjälper dig att sätta ihop anpassad träning och upplägg för dina behov.


 

Personlig träning

1 tillfälle 465:-

3 tillfällen 1320:-

5 tillfällen 2100:-

 

Personlig träning 8 träffar med tester

8 träffar där första tillfället är ett personligt samtal där du berättar målsättning och förutsättningar för din träning.

Det ingår 1 BIA-test, kostråd, träningsupplägg, enklare fysiska tester, online kontakt samt gratis träning i 8 veckor från första träffen.

Paketpris 3495:-

 

Logo R

TRÄNING AV HJÄRNAN

Modern hjärnforskning visar att det ständigt bildas nya hjärnceller. För att kunna tillgodogöra oss dessa, krävs att hjärnan får nya utmaningar. LifeKinetik är en unik träningsmetod som utvecklar hjärnan. På ett lekfullt och roligt sätt kombineras ovana rörelser, kognitiva uppgifter och visuella övningar samlade i ett komplett träningsprogram. Denna träningsmetod är utvecklad och etablerad sedan många år i Tyskland och finns nu tillgänglig i Sverige.

 

S.T.a.R är utbildningscentret i Norr inom LifeKinetik och utövar träningsformen både inom elitidrott, rehabilitering samt som vanlig personlig träning,men för hjärnans utveckling. Läs gärna mer på https://www.lifekinetikscandinavia.com/  eller kontakta oss för mer information på info@thomsons.se eller 0911-31050