Personlig träning

Saknar du motivationen? Eller behöver du professionell expertis när det gäller träningsupplägg?

Vår personal har hög kompetens inom detta område och hjälper dig att nå dina mål.  Genom att ha en personlig tränare blir träningen både roligare och mer effektiv. Det är en motivationshöjning med en personlig tränare som hjälper dig att sätta ihop anpassad träning och upplägg för dina behov.

 

PT Start 195 kr

Du går tillsammans med en PT igenom ditt mål och genomför ett träningspass utifrån din nivå och målsättning. Du får en rundvandring på gymmet och vi svarar på dina funderingar kring din träning. Vi avslutar passet med att rekommendera hur du går vidare. Vill du fortsätta på egen hand eller med din PT?

 

Personlig träning

1 timme 795 kr

3 timmar 2195 kr

5 timmar 3295 kr

10 timmar 5995 kr

 

PT Smallgroups (aktuellt från hösten 2021)

Passar för dig som vill träna i grupp och vill ha ännu mer ut av träningen. I STaRs Smallgroups får vi fördelarna från både den personliga, individbaserade träningen och med sammanhållningen som man får från att träna i grupp. En PT planerar passen både efter er som grupp och efter er som individer så att alla i gruppen kan utvecklas mot era mål. Ni är 3-6 personer som tränar med en specifik inriktning och får mycket personlig återkoppling. En kurs med massor av träning och gemenskap. Det finns olika inriktningar att välja mellan, eller har ni kanske ett gemensamt mål som ni vill träna fokuserat mot? Kontakta oss!

 

PT Smallgroup

Start

När

Var

Pris Medlem /icke medlem

Din PT

Anmälan

 

PT-abonnemang (aktuellt från hösten 2021)

STaR Performance 995 kr/månad

Vill du utvecklas i din träning? På STaR skapar vi ett träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar. För att få bästa resultat görs en fysisk kartläggning och enklare tester. Din personliga tränare ger dig en träningsplan och följer din utveckling kontinuerligt. När du väl nått dina mål är du redo för att ta dig an nästa.

STaR Performance plus 1995 kr/månad

Vi vet vad som krävs för att ta din träning till en ny nivå. Med Star Performance Plus kombineras våra gedigna kunskaper och resurser för att skräddarsy en helhetsplan utifrån dina förutsättningar och mål. Framstegen mäts kontinuerligt genom regelbundna tester och dina PT-timmar kan du nyttja precis som du vill. Du behöver bara borra ner huvudet och köra

STaR Performance max 3495 kr/månad

För dig som vill ha allt! STaR Performance Max är så nära all inklusive du kan komma i träningssammanhang. Förutom ett skräddarsytt träningsprogram med tester och kostplan så finns massörer och fysioterapeuter tillgängliga för dig. Vi kombinerar både fysiska och digitala coachingträffar utifrån dina önskemål. När du tränat klart för dagen så har du tillgång till nutrition så du kan fokusera helt på din återhämtning

 

Tester

BIA-mätning (kroppssammansättningstest) 450 kr