Saknar du motivationen? Eller behöver du professionell expertis när det gäller träningsupplägg? Vår personal har hög kompetens inom detta område och hjälper dig att nå dina mål.  Genom att ha en personlig tränare blir träningen både roligare och mer effektiv. Det är en motivationshöjning med en personlig tränare som hjälper dig att sätta ihop anpassad träning och upplägg för dina behov.

 

PT Start 195 kr

Du går tillsammans med en PT igenom ditt mål och genomför ett träningspass utifrån din nivå och målsättning. Du får en rundvandring på gymmet och vi svarar på dina funderingar kring din träning. Vi avslutar passet med att rekommendera hur du går vidare. Vill du fortsätta på egen hand eller med din PT?

 

PT Duo 

PT Duo passar dig som vill träna med en av våra personliga tränare tillsammans med någon du bryr dig om. Genom att ha både en personlig tränare och en vän som hjälper och pushar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv. PT Duo är dessutom en lägre kostnad per person än en vanlig 1-on-1 session.

1 timme 1195 kr

3 timmar 3295 kr

5 timmar 4895 kr

10 timmar 8995 kr

 

Personlig träning

1 timme 795 kr

3 timmar 2195 kr

5 timmar 3295 kr

10 timmar 5995 kr

 

Träningsupplägg inkl. 1 PT-timme 995 kr

Uppföljning 495 kr

 

Kostrådgivning 795 kr

Du gör en kostregistrering på två dagar som vi analyserar och du får sedan tips på hur du kan förbättra din kost.

Kostprogram 1195 kr

Du gör en kostregistrering på två dagar som vi noggrant analyserar och gör sedan beräkningar på hur du ska äta för att nå dina mål.

 

PT i grupp

Passar för dig som vill träna i grupp och vill ha ännu mer ut av träningen. I PT i grupp får vi fördelarna från både den personliga, individbaserade träningen och med sammanhållningen som man får från att träna i grupp. En PT planerar passen både efter er som grupp och efter er som individer så att alla i gruppen kan utvecklas mot era mål. Ni är 3-6 personer som tränar med en specifik inriktning och får mycket personlig återkoppling. En kurs med massor av träning och gemenskap. Det finns olika inriktningar att välja mellan, eller har ni kanske ett gemensamt mål som ni vill träna fokuserat mot? Kontakta oss!

PT-abonnemang – klicka här

Vill du utvecklas i din träning? På STaR skapar vi ett träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar. För att få bästa resultat görs en fysisk kartläggning och enklare tester. Din personliga tränare ger dig en träningsplan och följer din utveckling kontinuerligt. När du väl nått dina mål är du redo för att ta dig an nästa.

 

Tester

BIA-mätning (kroppssammansättningstest) 450 kr