Saknar du motivationen? Eller behöver du professionell expertis när det gäller träningsupplägg? Vår personal har hög kompetens inom detta område och hjälper dig att nå dina mål.  Genom att ha en personlig tränare blir träningen både roligare och mer effektiv. Det är en motivationshöjning med en personlig tränare som hjälper dig att sätta ihop anpassad träning och upplägg för dina behov.

 

Personlig träning

1 timme 795 kr

3 timmar 2195 kr

5 timmar 3295 kr

10 timmar 5995 kr

 

PT Duo 

PT Duo passar dig som vill träna med en av våra personliga tränare tillsammans med någon du bryr dig om. Genom att ha både en personlig tränare och en vän som hjälper och pushar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv. PT Duo är dessutom en lägre kostnad per person än en vanlig 1-on-1 session.

1 timme 1195 kr

3 timmar 3295 kr

5 timmar 4895 kr

10 timmar 8995 kr

 

PT-timme inkl. träningsupplägg 995 kr

Vi sätter ihop ett träningsprogram utifrån dina önskemål som vi sedan tillsammans går igenom under vår första PT-timme tillsammans.

Uppdaterat träningsprogram 595 kr

Vi ses på plats och går igenom ditt nya program.

 

Kostrådgivning 1195 kr

Du gör en kostregistrering på två dagar som vi analyserar och du får sedan tips på hur du kan förbättra din kost. Ni h

 

PT-abonnemang – klicka här

Vill du utvecklas i din träning? På STaR skapar vi ett träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar. För att få bästa resultat görs en fysisk kartläggning och enklare tester. Din personliga tränare ger dig en träningsplan och följer din utveckling kontinuerligt. När du väl nått dina mål är du redo för att ta dig an nästa.

 

Tester

BIA-mätning (kroppssammansättningstest) 450 kr