STaR Performance, en PT-tjänst i abonnemangsform för dig som vill ta din träning till en ny nivå!
PT-abonnemangen erbjuds i 3 steg med ökande tillgång till våra tjänster för dig som vill få koll på din träning, uppnå en hållbar livsstil eller vill investera i din hälsa för livet.

Dessa 3 steg beskrivs ingående nedan:

STaR Performance bild färg

STaR Performance

Vill du utvecklas i din träning? På STaR skapar vi ett träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar. För att få bästa resultat görs en fysisk kartläggning och enklare tester. Din personliga tränare ger dig en träningsplan och följer din utveckling kontinuerligt. När du väl nått dina mål är du redo för att ta dig an nästa.

STaR performance ikoner

Performance

Pris STaR Performance 995 kr/månad i minst 6 månader

Vill du veta mer?

Kontakta:

Jennie Johansson

starjennie@thomsons.se

 

STaR performance plus bild färg

STaR Performance Plus

Vi vet vad som krävs för att ta din träning till en ny nivå. Med Star Performance Plus kombineras våra gedigna kunskaper och resurser för att skräddarsy en helhetsplan utifrån dina förutsättningar och mål. Framstegen mäts kontinuerligt genom regelbundna tester och dina PT-timmar kan du nyttja precis som du vill. Du behöver bara borra ner huvudet och köra!

STaR performance plus ikoner

Performance Plus

Pris STaR Performance Plus 1995 kr/månad i minst 6 månader

Vill du veta mer?

Kontakta:

Mia Eriksson

starmia@thomsons.se

 

STaR performance max bild färg

STaR Performance Max

För dig som vill ha allt! STaR Performance Max är så nära all inklusive du kan komma i träningssammanhang. Förutom ett skräddarsytt träningsprogram med tester och kostplan så finns massörer och fysioterapeuter tillgängliga för dig. Vi kombinerar både fysiska och digitala coachingträffar utifrån dina önskemål. När du tränat klart för dagen så har du tillgång till nutrition så du kan fokusera helt på din återhämtning.

STaR performance max ikoner

Performance Max

Pris STaR Performance Max 3495 kr/månad i minst 6 månader

Vill du veta mer?

Kontakta:

Tommy Henriksson

startommy@thomsons.se