traningsvaska

Klicka här för att bli medlem och köpa kort online 

Alla autogiro har 12 månaders bindningstid och en månads uppsägningstid. De erbjudanden vi har övergår efter ett år till ordinarie priser.

Gymvisning

Är du i behov av en visning av gymmet kan du höra av dig till oss i receptionen eller mejla oss på info@thomsons.se. Då visar vi dig runt i lokalerna och kan visa hur enstaka maskiner fungerar. Detta tar 20-30 minuter och är kostnadsfritt.

 

Om du köper något av våra träningskort online och redan har ett kodkort så läggs det till det automatiskt från och med dagen du köper ditt kort. Om du har ett löpande autogiro sedan innan behöver du säga upp det för att köpa ett nytt.

Passerkort 100 kr tillkommer, det kan ni antingen köpa under receptionens öppettider eller kontakta oss så skickar vi det via post.

För att ta del av något av våra erbjudanden måste ditt nuvarande kort gå ut inom en månad.

Om du vill köpa något av våra rabatterade kort som t.ex. student, kommunanställd eller senior köper ni det hos oss i Bergsviken.

 

 

 

GULDKORT – träna på STaR Arena, Crossfit Astrum, STaR Centrum och STaR Backen

SILVERKORT – träna på STaR Arena, STaR Centrum och STaR Backen

BRONSKORT – träna på STaR Arena och STaR Backen

CITYKORT – träna på STaR Centrum och STaR Backen

BACKENKORT – träna på STaR Backen

Prislista

Ordinarie priser

Prislista STaR

 

 

Som träningskund hos oss får du:

  • Möjlighet att träna i vårt kompletta gym alla dagar under våra öppettider
  • Varierad gruppträning med duktiga instruktörer
  • Ta del av tävlingar, erbjudanden eller andra aktiviteter på anläggningen

Är du intresserad av att utöka ditt medlemskap, kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Läs mer om våra allmänna villkor & Integritetspolicy här.

 

Som träningskund gäller detta:

I egenskap av medlem ho STaR förbinder du dig till att följa våra angivna villkor. Du förbinder dig att avstå från bruk av dopningsmedel såvida det inte ordinerats av läkare för medicinskt bruk. I övrigt gäller Lag om förbud mot vissa dopningsmedel. Vid eventuell misstanke om dopning kan du bli anmodad att göra ett dopningstest och förbinder dig då genom detta avtal att göra det. Vid påträffande av, intag eller försäljning av dopningsmedel kommer avstängning att ske från alla gym/anläggningar i Piteå kommun i 24 månader med omedelbar verkan.

Träningskort köpta på STaR är personliga och får ej överlåtas. Du förbinder dig till ditt träningskort under den tid som kortet gäller.

Det är olagligt att släppa in andra personer på gymmet. Vid påträffande av olovlig träning bötfälls du som släppt in någon annan på gymmet med 1000 kr.

149313280_107266887960952_8727077433580127285_n