top of page

Våra legitimerade fysioterapeuter arbetar utifrån beprövad erfarenhet och vetenskaplig evidens. På STaR har vi hög kvalitet på vår fysioterapi och alltid patienten i fokus.

Sport skada
Sjukgymnast

Region Norrbotten - Landstinget

Vi har avtal med Region Norrbotten vilket ger dig som patient fritt vårdval, du ringer själv och bokar din tid och betalar endast 300:-/besök. Högkostnadsskydd samt frikort gäller som vid vanligt läkarbesök. Barn och ungdomar under 20 år debiteras ej.

Privat sjukgymnastik - Försäkring 

Hos oss kan du även använda din sjukvårdsförsäkring, vi har avtal med alla försäkringsbolag i branschen. Kontakta ditt försäkringsbolag och så bokar de snabbt och enkelt en tid hos oss. Du kan även boka din tid på egen hand via knappen nedan. (Frikort gäller ej).

Våra fysioterapeuter

20220314163113_IMG_1908.JPG

Vilhelm Lundström

Fysioterapeut

Region patienter

Fysio Thomson AB

20220314163015_IMG_1905.JPG

Mia Eriksson

Fysioterapeut

Privat sjukgymnastik

STAR_LOGO_FYSIOTERAPI_RGB.png

Nybesök fysioterapi

Ring 0911 310 50 för bokning

Nybesök:

Bedömning, konsultation och behandling av besvär tillsammans med fysioterapeut.

Boka online

Obs! Endast Mias tider.

Frikort gäller ej.

Fotanalys- Ortopediska inlägg

Ring 0911 310 50 för bokning

Vid smärta i foten eller omkringliggande leder kan det vara så att du är i behov av ortopediska inlägg. Nu erbjuder vi fotanalys som görs av sjukgymnast för att fastställa diagnos och bedömning av vilken typ av sula just du är i behov av.  Via 3D skanning skickas bilden till ryggkliniken i Skellefteå för framställande av dina sulor.

Bedömningstid sjukgymnastik

Ring 0911 310 50 för bokning

Bedömning och konsultation av besvär tillsammans med fysioterapeut.

Telefonkonsultation sjukgymnastik

Ring 0911 310 50 för bokning

Telefonkonsultation av besvär. Fysioterapeut ringer upp på inbokad telefontid och konsulterar dina besvär tillsammans med dig via telefon.

Avbokning?

Ring 0911-310 50

Du kan även avboka din tid via info@thomsons.se

Patient som uteblir utan att avbeställa bokat besök eller avbokar det senare än 15.30 vardagen före bokad tid, efterdebiteras med den för besöket aktuella besöksavgiften. Vid fakturering kommer även faktureringsavgift tas ut.

bottom of page