top of page

PassGuide

Träna tillsammans med andra i varierande gruppträning.

STaR cirkel

Stationsträning på vår funktionella träningsyta med diverse redskap och vikter där vi mixar styrka & kondition.

STaR hybrid

Här tränar du individuellt vid olika maskiner eller stationer. Instruktören går igenom varje övning och hjälper till med teknik under passet. Här varvar vi styrkeövningar med intervaller på valfri konditionsmaskin. Träningen passar för alla, övningarna är enkla att utföra och maskinerna lätta att ställa in.

STaR kettlebell

Funktionell träning där du utmanar både kondition och styrka med kettelbells. Passet leds av instruktörer från Kettlebellklubben Gireviks

STaR bålstyrka

Styrkepass med fokus på bålen. Vi använder kroppen och ibland enstaka redskap i effektiva övningar för att stärka upp kroppens mittparti (passet hette tidigare Core).

STaR cykelhybrid

Vi varvar cykelintervaller med styrke- och pulsövningar där vi både använder oss av den egna kroppsvikten och redskap som extra belastning.

STaR Tabata

Tabataträning är en intensiv form av högintensiv intervallträning (HIIT) som består av åtta rundor med högintensiva övningar, varje runda varar i 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. Alla kan delta oavsett nivå.

STaR totalstyrka

 Styrkeinriktad träningsform där vi använder stång och fria vikter för att träna hela kroppen. Alla jobbar i eget tempo i förbestämda intervaller. Passet förnyas varje månad.

STaR puls

Varierande intervaller på gymmets konditionsmaskiner där du själv anpassar hastigheten efter din dagsform. Peppad av instruktören och andra deltagare blir det ett roligt sätt att förbättra din kondition på.

STaR spinning

 Konditionsträning på cykel där du trampar i takt till musiken, med varierat motstånd och i olika tempon för att få effektiv konditionsträning. Passen är flexibla eftersom alla själva kan justera motstånd beroende på dagsformen, och alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet.

STaR Föräldraträning

Har du gått Mammaträning steg 1 eller tränat upp dig på egen hand och vill fortsätta träna tillsammans med ditt barn och andra föräldralediga? Här är fortsättningspasset. Vi tränar hela kroppen efter era förutsättningar.

STaR senior

Träning för dig som är senior. Anpassade övningar utefter förmåga som inkluderar styrka, balans och rörlighet.

STaR lunch-fys

En drop-in-klass i STaR Centrum där du själv väljer hur långt passet är. Värm upp i eget tempo och hoppa sen in i och ut ur klassen när det passar dig. Genom olika stationer och olika övningar tränar du igenom hela kroppen. Du kan anpassa intensiteten efter din egen dagsform och dina egna mål.

STaR Boxning

En form av högintensiv träning som kommer öka din koordination och kondition även förbättra din smidighet, teknik och balans.
På passen tränar du hela kroppen, och det är en utmanade och intensiv träning som är väldigt rolig.
Boxningspasset kan anpassas efter alla olika typer av individer.

Boxen

Funktionell träning i olika intensitet. Här jobbar vi med styrkedel, flås och mycket annat! Du kommer lyfta föremål, släpa, springa, hoppa. Listan kan göras lång, men efter en WOD (workout of the day) i boxen går du definitivt därifrån svettig och framförallt glad!

STaR Yoga

Ett pass med fokus på andning, balans, styrka och rörlighet. Stående, sittande och liggande positioner som avslutas med avslappning. 

Minst två anmälda personer/pass för att vi genomför passet! 

Glöm inte att boka av din plats MINST 2 TIMMAR innan om du inte kan vara med på klassen. Om du missar att avboka pass tre gånger så blir du avstängd från passbokningen och gruppträningen under en månad. Du kan låsa upp din bokningsspärr genom att betala 150 kr.


Se tider, sal, instruktör och bokning på star.gymsystem.se

bottom of page