top of page

Aktuellt just nu

Häng med i det senaste i boxen!

STAR_LOGO_CROSSFIT_RGB.png
DSC07052_1.jpg

Grundkurs

Nästa kursstart: Efter sommaren 2024

NYHET! Träningskort för gruppträning ingår under hela kursen + 2 veckor efter avslutad kurs. (Värde 1200:-)

100:- tillkommer för passerkort.

Testa på en varierad, funktionell och rolig träningsform!


I denna kurs går vi igenom teori om vad exakt funktionell träning är för att sedan avsluta med teknik och träning. Du kommer guidas av kunnig coach som tar dig igenom de mest grundläggande övningar för att du sedan ska kunna gå på pass hos oss eller träna vidare på egen hand. Det enda som krävs av dig som deltagare är ett glatt humör, träningskläder och såklart att du är frisk.


Man kan dela upp denna träningsform i exempelvis
Kondition - Styrka - Uthållighet - Rörlighet - Koordination - Smidighet - Explosivitet - Snabbhet - Balans. Vilket är en hel massa saker som vi försöker öva på genom att putta, dra, släpa, lyfta, knäböja, pressa, springa, ro, cykla. Därför är det så lätt att hitta något man tycker om, men också att anpassa träningsformen till sig själv! Det innebär att vi under kursens gång kommer gå igenom och lära oss många typer av rörelser och övningar som kan utföras med skivstång, kettlebell, hantlar, i ringar, sittandes, hukandes, liggandes och med den egna kroppen som redskap. Både hur man blir bättre på dem och hur man kan anpassa dem till sin egen förmåga. Målet är att du som deltagare ska hitta träningsglädje och känna dig säker på utförande av olika övningar för att sedan kunna gå på våra nybörjarpass, wod-pass eller fortsätta träna på egen hand!


Övningar vi bland annat kommer lära oss är:

  • Knäböj, Frontböj

  • Press, Push press, Thrusters

  • Marklyft, Frivändning, 

  • Burpees, Armhävning, Pullups


Varje pass avslutas med en konditionsdel.

Kontakta starvictoria@thomsons.se om du vill veta mer.

Följ oss på sociala medier!

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från boxen och se allt roligt som händer.

  • Instagram
DSC07274_1.jpg
368509962_1732429787272259_8568262225040498765_n_edited.jpg

Astrum Junior

Rolig och varierande träning för våra yngsta stjärnor!

På Astrum håller vi en kurs för barn som vill testa träning på lekfulla sätt, vi lägger stort fokus på grundläggande teknik i olika styrketräningsövningar, kroppsvikts-baserade övningar samt basic konditionsträning som löpning och maskiner som rodd. 

Exempel på övningar vi kommer prova på är knäböj, marklyft, press, pullups, armhävningar, burpees, box-hopp, väggkast med boll, utfall, hopprep och mycket mer. Vi kommer använda oss av hantlar, kettlebells, skivstänger och den egna kroppen som redskap när vi utforskar funktionell fitness och dess olika rörelsemönster. 

Oavsett om du deltagit på en kurs innan eller är het ny så är du varmt välkommen! Alla övningar kan individanpassas efter deltagarens nivå, så alla ska känna att dem får utmana sig!

Nästa start prel. hösten 2024

Kontakta starvictoria@thomsons.se om du vill veta mer.
 

bottom of page