top of page
20221014_103718.jpg

FIGHTERS

Kursen där du har möjlighet att hitta din bästa version av dig själv! Inga krusiduller eller dieter. Vi snackar riktig mat i rätt mängd och rolig varierande träning!

Nästa start: Måndag 2 september 2024

Fysiska tester

Första veckan inledes med fystester. Detta görs för att få en bättre bild av dig och ditt mål för att kunna individanpassa ditt upplägg. Tester genomförs sedan i slutet av resan och vi går då tillbaka till de första testresultaten och jämför.

Träning

Du har fri träning under dessa 12 veckorna på alla våra anläggningar! Dessutom tränar hela gruppen tillsammans och testar våra olika gruppträningspass. Allt från spinning, bålstyrka, kettlebell och funktionell träning med mera. (Schema med tider kommer innan kursstart). Man får även två individuella program att köra i gymmet. 

Föreläsning

Under perioden får ni tillgång till två stycken föreläsningar om kost & träning.

Kost

Innan start får du föra kostdagbok via en app under några dagar. Och här ska du vara helt ärlig med dig själv! Vi bryr oss inte om vad som står utan vi använder denna data för att kunna sätta ihop en bra struktur för din kost och hjälpa dig på vägen.

Teamkänsla

Du har alltid tillgång till din kostdagbok samt träningprogram via en app, här har du även möjlighet kontakta Jennie direkt vid frågor.

 

Fighters är en otrolig gemenskap där alla lär känna alla och förhoppningsvis kan man hitta en eller flera nya träningskompisar.

Vinnare

I slutet av alla dessa veckor och när slut tester är gjorda sker en omröstning där personalen på STaR utifrån resultat på pappret korar en gemensam vinnare av STaR Fighters! Denne vinner ett års guldkort. (Värde 6600:-)

Läs vad tidigare deltagare säger om Fighters:

20221014_103718.jpg
träning

"Jag har hittat motivation och en sundare livsstil som jag tror jag kan hålla"

bottom of page